Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

1. Yksityisyydesi

Yksityinen elinkeinonharjoittaja Login Mainos vastaa kaikista meille antamistasi henkilötiedoista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi vieraillessaan sivustollamme. Meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voisit käyttää palvelujamme. Tässä suojauskäytännössä kerrotaan, miten käsittelemme, tallennamme ja käytämme henkilötietojanne.

2. Yksityinen elinkeinonharjoittaja Login Mainos on rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä Login Mainos vastaa kaikista henkilötiedoista, jotka annat meille tai jotka keräämme tai saamme, kun teet ostoksia, tilaat uutiskirjeen tai luot henkilökohtaisen tilin sivustollamme.

Login Mainoksen yhteystiedot: 
 


LOGIN MAINOS / PRINT ROOM
Särkiniementie 5, 00210 HELSINKI

Sähköposti: [email protected]
Y-tunnus: 2788469-4
Toimitusjohtaja ja toimivaltainen edustaja: Maria Loginova

ALV-numero: FI27884694

3. Mitä tietoja keräämme?

Tietoja, joita voimme kerätä suoraan sinulta, ovat nimi, osoite, maksutiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilauksiin liittyvät kommentit teksti- ja sähköpostiviestit sekä, jos olet kuluttaja-asiakas ja maksu tapahtuu laskulla, henkilötunnuksesi. Saatamme kerätä taloudellisia tietoja sekä tietoja ostotottumuksistasi.

4. Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietoja?

Kun annat henkilötietosi pyytäessäsi meiltä tietoa tai tiedustellessasi tuotteita tai palveluja, suostut samalla siihen, että Login Mainos käsittelee henkilötietojasi tämän henkilötietojen suojauskäytännön mukaisesti. 

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä Login Mainokseen. Login Mainos ei silloin enää käsittele henkilötietojasi niitä tarkoituksia varten, joihin olet antanut suostumuksesi.


Login Mainos käyttää henkilötietojasi antamiemme sitoumusten täyttämiseksi ja hyvän palvelun varmistamiseksi. Tietojen käytön tarkoituksena voi silloin olla tilaamiesi tuotteiden toimittaminen tai luottotietojen tarkistaminen (tätä varten voimme myös tallentaa maksuviivästyksiä koskevat tiedot). Jos tilaamiesi tuotteiden toimituksessa ilmenee ongelmia, käytämme tietojasi, jotta saamme yhteyden sinuun. 


Tietojasi tallennetaan ja käytetään myös tiedotus- ja markkinointitarkoituksessa. Kaupallisten etujemme huomioon ottamiseksi voimme ottaa sinuun yhteyttä erityyppisten tiedotus- ja markkinointikanavien kautta käyttämällä henkilötietojasi. Voimme myös seurata ostotottumuksiasi, kun vierailet sivustollamme, jotta voimme lähettää henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia tarjouksia ja tietoja. Voit tietenkin milloin tahansa ilmoittaa meille, ettet hyväksy henkilötietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin.


Jos olet Login Mainosken asiakasyrityksen edustaja, Login Mainos käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sitoumuksemme asiakkaalle ja tarjota hyvää palvelua. Tietojen käsittelyn tarkoituksena voi silloin olla esimerkiksi tuotteiden toimittaminen asiakkaalle tai paketin toimituksesta ilmoittaminen tekstiviestillä. Jos tuotteiden toimituksessa asiakkaalle ilmenee ongelmia, käytämme tietoja, jotta saamme yhteyden asiakkaaseen.

5. Miten käytämme henkilötietoja?

Henkilötietojen keräämisen tarkoituksen täyttämiseksi tietosi voidaan rekisteröidä ja niitä voidaan säilyttää (tallentaa), käyttää ja siirtää yhteistyökumppaneillemme tai alihankkijoillemme. 


6. Kenelle siirrämme henkilötietoja?

Voimme siirtää henkilötietojasi liikekumppaneillemme, jotka käsittelevät tietoja Login Mainoksen lukuun tässä henkilötietojen suojauskäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin ja joilla näin voi olla väliaikainen pääsy henkilötietoihin.
 Voidaksemme ylläpitää hyvää palvelutasoa toimitamme tietoja käyttämillemme alihankkijoille. Tämä tarkoittaa esimerkiksi seuraavaa:

  • Käyttämämme IT-palvelujen tarjoajat säilyttävät tietoja.
  • Siirrämme henkilötietoja toimittajille ja huolitsijoille toimitusten yhteydessä.
  • Painotalot voivat saada osoitetietoja asiakkaille postitettavien tarjousten osoitetietojen tulostamista varten.
  • Yhteistyökumppanimme voivat saada henkilötietoja, joiden avulla ne voivat tehdä ostohistoriaasi perustuvia tarjouksia digitaalisissa kanavissa.
  • Voimme antaa henkilötietoja esimerkiksi luottotietoyrityksille luottotietojen tarkistusta, henkilöllisyyden todentamista, luottokelpoisuuden valvontaa ja saatavan siirtämistä varten.
  • Tietoja vierailustasi sivustollamme välitetään Google Analyticsin avulla Googlelle Yhdysvaltoihin. Osoitteessa support.google.com on tietoa suojatoimista.
  • Henkilötietoja voidaan luovuttaa, jos se on tarpeen voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten tai viranomaisvaatimusten noudattamiseksi, Login Mainoksen oikeudellisten etujen valvomiseksi tai petosten ja muiden turvallisuus- tai teknisten ongelmien toteamiseksi, ehkäisemiseksi tai huomaamiseksi.
  • Voimme antaa tietoja potentiaaliselle ostajalle tai myyjälle, jos myymme tai ostamme toimintoja tai omaisuutta. Login Mainoksen tai sen omaisuuden myynnin yhteydessä henkilötietoja voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Edellä esitetyn lisäksi emme koskaan välitä tai myy tietoja kolmannelle osapuolelle tai vaihda tietoja kolmannen osapuolen kanssa Login Mainoksen ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin.

7. Turvallisuus

Olemme toteuttaneet teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi esimerkiksi häviämiseltä ja lainvastaiselta muuttamiselta, levittämiseltä tai pääsyltä. Login Mainos suojaa tietojasi salauksen avulla. Käytössämme on myös toimintatavat sellaisten tapahtumien käsittelyä ja raportointia varten, jotka voivat vaikuttaa henkilötietojesi turvallisuuteen.

8. Henkilötietoja koskevat oikeudet

Oikaiseminen, lisääminen tai poistaminen – Sinulla on aina oikeus tutustua henkilötietoihisi ja pyytää, että oikaisemme tai päivitämme tiedot tai poistamme tiettyjä tietoja. Tiedot poistetaan sillä edellytyksellä, ettei sinun ja Login Mainoksen väliseen asiakassuhteeseen liity mitään keskeneräisiä taloudellisia tai juridisia kysymyksiä (esimerkiksi maksamattomia laskuja) ja ettei Login Mainoksella ole lakisääteistä velvollisuutta käsitellä tietoja tai muuta laillista perustetta tietojen käsittelyyn.

Käsittelyn rajoittaminen ja tietojen siirto järjestelmästä toiseen – Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä. Lisäksi sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

Tiedustelut ja valitukset – Jos haluat käyttää jotain edellä mainituista oikeuksistasi tai jos sinulla on kysyttävää hallussamme olevista henkilötiedoistasi tai tästä henkilötietojen suojauskäytännöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.